Ont i ryggen

Det finns ingenting som är så förlamande som att ha ont i ryggen! Eller jo det är klart att det gör det, men när man har så här ont som jag har just nu är det svårt att se nåt som skulle kunna vara värre. Ryggen är ju med i varje rörelse du gör så det finns inget som kan göras utan att det gör ont. Jag lider verkligen med de stackare som har kroniskt ont i ryggen, fy vilket straff! Nåt positivt i det hela är i alla fall att min käre arbetsgivare har införskaffat en ny kontorsstol till mig som jag till och med fått prova ut för att den ska passa mig perfekt. Jag hoppas att det ska hjälpa mig att hålla ryggen pigg. Givetvis blir det viktigaste att jag kommer igång med ryggträningen igen för att hålla den i form, men där är jag fast besluten att köra på för fullt och inte ge mig så det ska gå bra!

En ny stol kommer göra susen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *