Sista minuten till Kroatien

Idag är jag riktigt lycklig! Jag har nämligen bokat in en sista minuten-resa till Kroatien i höst. I slutet av varje sommar känner jag mig alltid lite deppig, så då brukar jag se till att unna mig själv något som jag kan se fram emot. I oktober bär det av till (förhoppningsvis) sol och värme i en vecka. För tillfället har jag lite ont om pengar, så även om resan var hyfsat billig sved det till lite i plånboken. Med hjälp av Kredit 365 kan jag dock se till att låna lite pengar i slutet av månaden om det skulle behövas. Någon gång då och då tycker jag att det är helt okej att ta små lån, såvida man är säker på att man kommer kunna betala tillbaka det snabbt, vilket jag är. Nu ska jag leva livet i höst!

Vattenfall i Kroatien

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *