Måndagsmöte och mobilskal

Idag var jag på väg till ett superviktigt möte. Det var Restate.se som höll i ett möte om förvaltning av en bostad. Mitt i stressen på T-centralen så tappade jag mobilen och givetvis sprack skärmen. Sitter och tittar på mobilskal och det finns ju bara så läckra. Vissa kostar skjortan som dessa från olika designers. Mina favoriter är helt klart mobilskalen från Louis Vuitton och Stella McCartney.
LV
sm
Sedan finns det läckra att välja mellan också. Två som sticker ut är beroendepillren från Moschino, som är riktigt billig jämförelsevis mot de andra, och ormskalet från Gucci.
mos
gucc
Jag tycker även att Prada lyckats väl med vissa av sina mobilskal. Som detta exempelvis som får mig på gott humör.
prada
Sedan måste jag visa två fula molbilskal som jag inte ens skulle använda om jag fick betalt. Detta kommer från Fendi. För tankarna till en vildvuxen djungelgrotta.
fendi
Ett annat misslyckande tycker jag är Dolce & Gabbana. Detta skal kostar cirka 6 000 sek och ser billigt ut. Något som min brorsdotter gjort, typ!
dg
Mobilskalen är lite som väskor så de kostar flera tusenlappar. Ett skal måste jag ha men kommer inte att bli något av dessa. Alldeles för dyra för min ekonomi. Fast visst är de läckra?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *